Eestlase agendi Reed Nopponeni sõnul tuleb nii- või naapidi otsus langetada enne 23. novembrit. Selline ajaline tärmin sai paika pandud, kui osapooled sõlmisid lühiajalise lepingu. "Suhtlus klubiga käib, aga tuleviku osas seni uudiseid pole," kommenteerib hetkeseisu Nopponen.

Nädalavahetuse Hispaania liiga mängu jättis Kangur vahele, sest sellele eelnenud Euroliiga kohtumises Istanbuli Anadolu Efesiga tegi ta kergelt liiga seljale. Agendi kinnitusel väga tõsise tagasilöögiga tegu pole. Tahaks uskuda!

Kangur palgati Laborali Tornike Shengelia asendajaks. Suure ääre kohal tegutsev grusiin läks oktoobri alguspäevadel vasaku põlve meniskiga "haiguslehele" ja tema eemalolekuks prognoositi vähemalt kuus nädalat. Kanguri sõnul on Shengelia meeskonna treeningutel tagasi ja valmis lähinädalatel mänguväljakule naasma. "Minu kohalolek Laboralis sõltub Shengeliast," ei varja Kangur. "Oleneb, millal ta on valmis tagasi tulema. Võimalik, et see seiklus saab mul paari nädala jooksul läbi."

Euroliigas on Eesti koondise kapten Laboral Kutxa eest mänginud neljas kohtumises, Hispaania liigas on hingel kolm kohtumist. Kas tuleb lisa?