Laupäevane 106:79 võit Eesti meistriliigas KK Pärnu üle ei andnud pilti, kui tähtsat rolli suudavad täita eelmisel nädalal värvatud USA korvpallurid, 210 cm pikkune Ken Johnson ja 15 sentimeetrit lühem Charron Fisher, kirjutab Eesti Päevaleht.

„Fisher tundus osav – hea kohavalik, tundlik vise ja mängis ka korvi all tulemuslikult,” lausus Kalev/Cramo juht Ivar Valdmaa, lisades, et katseaja läbinud Josh Akognon jääb kindlasti meeskonda.

"Loodan, et jääme Balti liigas pildile, tahame ka selle koosseisuga kõrgete kohtade eest võidelda,” ütles Valdmaa. „VTB Ühisliigat alustasime nigelalt, loodan, et suudame nüüd pakkuda võrdset heitlust.”

„Me ei teeni Ühisliigast midagi, saame oma osalemiskulud kaetud,” väitis Valdmaa ja selgitas, et nad ei liitunud Venemaa, Ukraina, Leedu ja Läti klubisid ühendava Ühisliigaga üksnes majanduslikel põhjustel.

„Ühisliigas on nimekad võistkonnad, kes huvitavad fänne, eurosarjas võivad tulla tundmatud vastased,” põhjendas Vald­maa, lisades, et eurosarjades mängimine toob vaid kulusid – võõrsil mängimine maksab 100 000–150 000 krooni, vastase ja kohtunike võõrustamine 70 000–80 000.

Täna kell 19 mängib Kalev/Cramo Tartu Rockiga.