Unics alustas kohtumist äärmiselt tuliselt ning asus koheselt 9:0 juhtima. Eduseisult 13:7 tehti tehti veel 13:0 spurt ning avaveerand võideti 26:7. Teisel veerandajal jätkus selge ülekaal veel kaks minutit, kui Kalevi kaotusnumbriteks kujunes 9:35. Seejärel said meie mehed mängu käima ning jõujooned tasakaalustusid.

Unics võitis poolaja 49:26 ning kasvatas enne viimast veerandit edu 29-punktiliseks. Sellest Kaasani meestele aga ei piisanud. Viimane veerandaeg võideti lausa 25:4.

Kalev tabas väljakult 52st 15, kaotas lauapallid 26:44, tegi 21 pallikaotust (vastased 10) ja jagas kuus söötu vastaste 20 vastu.

Peatreener Alar Varrak jagas mänguaega kõigile kümnele mehele, kellest kätt ei saanud valgeks vaid Toomas Raadik ja Kristo Mangelsoo. Bamba Fall tõi 13 punkti, 4 lauapalli, vaheltlõike ja 2 blokki. Tanel Sokk lisas 11 punkti. Ülejäänud mehed üle viie silma kirja ei saanudki.

Vastaste parim oli ameeriklane Andrew Goudelock 18 punktiga. Ian Vougioukas lisas 17 punkti.

Unics jätkab EuroCupil täiseduga, olles võitnud kõik kaheksa kohtumist. Kalevil on kirjas võit ja seitse kaotust.

Kalev jätkab Venemaa turneed pühapäeval, kui VTB-liigas minnakse vastamisi Peterburi Spartakiga.

Mängu eel:
EuroCupil täiseduga jätkav Unics lõpetas oma pika võiduseeria mäletatavasti 24. novembril Tallinnas. Siis jäädi VTB liiga raames Cramole alla 57:60. Unicsi mängijatel oli haruldaselt must viskepäev, sihtmärgist mööda läksid kõik 18 sooritatud kaugviset.

Hooaja esimese kaotuse järel on Unics saanud kaks võitu, EuroCupil alistati võõrsil Banvit 79:71 ja VTB Ühisliigas koduväljakul Peterburi Spartak 83:49.