Hooajal 2014/15 Pärnu esindusmeeskonnaga liitunud ja oma karjääri siin pallinud Kask jätkab ka uuel hooajal suvepealinna meeskonnas.

208cm pikkust mängijat hoiavad siin fännid: "Eestis pole mitte kuskil parem pallida kui Pärnus, sest siin on parimad fännid," rääkis Kask, kes naases hiljuti Hiinast.

"Hiinas käisin turniiril, kuhu kutsus mind eelmisel hooajal Pärnus mänginud Sabeckis. Võib öelda et oli tegu tugeva turniiriga, kus oli kaks võistkonda- üks oli Hiina kõrgliigast ja teine oli Hispaania nii öelda esiliiga meestest kokku pandud. Hea tasemega mängud! Hispaanlastega mängisime veel kolm sõprusmängu erinevates linnades, kus keskmiselt käis mänge vaatamas oma 4000 inimest. Sain kõvasti mänguaega ja enesekindlust uueks hooajaks juurde. Tegin seal päris head mängud," võttis Kask reisi kokku.

"Uue hooaja eesmärk on ennast välismaa klubide huviorbiiti mängida, on aeg juba edasi liikuda vaikselt," on mees eesmärgid paika pannud.

Möödunud hooajal teenis Pärnu Sadama meeskond ajaloolise pronksmedali, kuid Kase sõnul suudab meeskond mängida ka hõbedale.