"Kindlasti väga oluline kohtumine," nõustus Eesti viimaste aastate parim korvpallur. "Ideaalis tahaks järele jäänud neljast kohtumisest kolm võita, siis oleks play-offi pääsemine kindel. Kes seal juba vastu tuleks, pole ausalt öeldes oluline. Nii kui nii on kõik veerandfinalistid hirmkõvad. Ma küll ei oskaks Madridi Reali, Istanbuli Anadolu Efesi, Moskva CSKA ja Ateena Panathinaikose vahel kedagi eelistada (toim - teise vahegrupi praegune esinelik). Aga kõigepealt tuleb Sienal veerandfinaali üldse jõuda," toonitas Itaalia meisterklubi põhitegijate hulka kerkinud Kangur.

Ega sa pole Gregor Arbetiga juhtumisi Olympiakose teemal vestelnud? Kavala Kreeka liigas poolteist nädalat tagasi nendega mängis. "Enne nende mängu rääkisime küll. Arbet lubas siis Olympiakose mängujuhile Vassilis Spanoulisele mängupausi tekitada, aga ei midagi," tögas Kangur head sõpra. "Kuna oleme Moskva oblasti Himki ja Tel Avivi Maccabiga omavahelistes mängudes miinustes, siis Olympiakose vastu oleks hädasti vaja plussi jääda. Olulisi mängijaid on vigastustega väljas mõlemalt poolelt ja usun, et võimalused on enam-vähem võrdsed. Meil Daniel Hackett suure tõenäosusega endiselt ei mängi, kuigi õhkõrn võimalus tema osalemiseks eksisteerib. Poolikult on ta trenne juba kaasa teinud, kuid mitte kordagi täismahus," andis Kangur aimu Hacketti seisundist, kellel on probleeme kannakõõlusega.

"Lisaks ei ole meil päris terved Tomas Ress ja Benjamin Eze. Mängukõlbulikud, aga läbi valu. Ressi vaevab ikka see poolteist kuud tagasi saadud vasaku jala vigastus, mida pole õnnestunud täielikult välja ravida. Arstid väidavad, et peaks paranema, aga mängija kurdab valu. Mul endal on tervisega korras, ei näe kurtmiseks põhjust. Värskust ja särtsu oleks meeskonnale juurde vaja, väsimus teeb viimasel ajal liiga. Pärast nädalavahetuse allajäämist koduses liigas oleme saanud vähe rohkem puhkust (toim - üks trenn päevas) ja loodetavasti see aitab," lisas Kangur.

Siena on Euroliiga vahegrupis hetkel 7 võiduga Regal Barcelona järel teine, Olympiakos 6 võiduga neljas. Kohtumine algab neljapäeval Eesti aja järgi kell 21.45.