"Ega meil ju tohutult edasipääsuvõimalusi olnud. Tulime lihtsalt mängima, leppisime kokku, ei mõtle tulemusele, vaid üritame kogemust saada ja mängu nautida," rääkis Kangur pärast kohtumist ETV-le antud intervjuus.

Eesti koondise resultatiivseimana 19 punkti visanud ja viis korvisöötu andnud Kangur kiitis meeskonna visketabavust ja võitlusvaimu.

"Õnnestus. Visketabavus oli meil täitsa rahuldav või isegi hea. Kõik võitlesid, läksid pallidele järele. Ma ei oska üjht kindlat põhjust öelda, miks võitsime. Paljud asjad langesid kokku," rääkis ta.

Kanguri sõnul ei tulnud Eestile üllatuseks, et Serbia nimekad mängijad tegutsevad väga individuaalselt. "Teadsime, mis nad teevad, aga nad on ikkagi kõrge klassiga mängijad, olime nendega päris hädas."

Kangur ei osanud vastata, kas tegu oli tema korvpallurikarjääri kõige hinnalisema võiduga. "Ei oska niimoodi järjestada. Hea emotsiooni andis küll," sõnas ta.

Kangur peaks eeloleval hooajal mängima Itaalia meisterklubis Siena Montepaschi koos Serbia koondise mängujuhi Aleksandar Rasiciga. Kui Kanguril oli laupäeval hiilgeõhtu, siis Rasic kogus 21 minutiga 5 viga ja ei ühtegi punkti.