Kanguri muljeid hooajast saab lugeda homsest Eesti Päevalehest, kuid ülipõnev finaalseeria lõpp ja sellele järgnenud võidupidu saavad lahti räägitud siin.

"Ütleme nii, et ega suuremat sorti võidupidu polnudki. Koosviibimine toimus võidumängu järgselt Armani luksushotelli restoran-lounge´is ja kes tahtis, läks ööklubisse edasi. Midagi spetsiaalset ettevalmistatud polnud ja andis tunda, et 18 aastat on möödunud suuri võite tähistamata. Restoranis sai mingi hetkel isegi toit otsa," tõi Kangur uskumatu näite.

Maailmakuulus moelooja ja korvpalliklubi praegune omanik Giorgio Armani oli mõistagi koosviibimise patrooniks ning millal siis veel särada, kui mitte sellistel hetkedel. Armani sai klubi omanikuks 2008. aastal.

Kanguri jaoks oli üsna ebameeldivaks kogemuseks finaalseeria otsustava mängu lõpp, mille järel hullunud Milano publik väljakule tormas. "See oli ikka kaos, tõeliselt ebameeldiv. Kõik tõuklesid, rabasid ja sikutasid. Kui lõpuks riietusruumi saime, alles siis sai vabamalt hingata. Pääsesime loomakarja käest tulema," oli Kangur väljaütlemistes otsekohene. "Aga võidu üle on muidugi ülihea meel. Jälle, mida tulevikus lastelastele rääkida."