Spordihalli, mis seni kuulus rahalistesse raskustesse sattunud spordiseltsile Kalev, omandab Tallinna linn kinnisasjana. Ettepaneku kinnistu ostmiseks tegigi linnavalitsusele MTÜ Eesti Spordiselts Kalev, kes on vara võlgade katteks müünud eraettevõttele, kuid säilitanud samas tähtajalise tagasiostuvõimaluse.

Linn ostab spordi edendamise eesmärgil sotsiaalmaa sihtotstarbega kinnisasja Juhkentali tänavas 5,45 miljoni krooni eest. Kinnistu pindala on 11 138 m², sellel asuv Kalevi spordihall jääb ka edaspidi kandma Kalevi nime. Kinnisasja valitsejaks määratakse Tallinna Spordi- ja Noorsooamet.

Abilinnapea Eha Võrk rõhutas Kalevi halli tähendust Eesti spordiloos. Linnale ostmise eesmärgiks on tagada hoone säilimine ja heaperemehelik kasutamine senisel eesmärgil. Meenutuseks: Kalevi hallis on Eesti korvpallimeeskond mänginud USA esindusvõistkonnaga ning seal on Tallinna Kalevi korvpallimeeskond tulnud Nõukogude Liidu meistriks; juba aastaid korraldatakse spordihallis olümpiavõitja Kristjan Palusalu mälestusvõistlusi maadluses.

Spordihalli ette on plaanis rajada olümpiasangarite allee, esimesena püstitati mullu platsile mälestusmärk legendaarsele maadlejale ja kahekordsele olümpiavõitjale Kristjan Palusalule tema 100. sünniaastapäevaks.

Volikogu opositsioon püüdis siduda spordihalli omandamist sotsiaaldemokraatide eelseisvate sisevalimistega, kuid sellekohased väited lükkas Võrk ümber.