Hooaega Prantsusmaal alustanud 196 cm pikkune Bostic viskas täna 15 punkti ning meelitas kalevlastelt välja seitse viga.

"Olime Spartaki uue mehega (Bostic - toim) hädas. Me ei teadnud temast mängu eel suurt midagi. Ta muutis Spartaki mängu väga oluliselt," sõnas Varrak Delfile. "Tegemist on väga heal tasemel mängumehega."

Kaotuse teise põhjusena tõi Varrak välja Kalevi ülikehva visketabavuse. Kalev viskas täna kaheseid 38%-liselt (21/56) ja kaugviskeid vaid 14%-ga (2/14). Spartaki vastavad protsendid olid 62 ja 29.

Homme liitub Kaleviga 30-aastane ja 191 sentimeetrit pikkune Curtis Stinson, kes on enamuse karjäärist mänginud USA-s D-liigas. "Otsisime eeskätt mängijat, kes suudaks läbimurdmisega teravust luua ja teistele olukordi tekitada. See peaks ka Stinsoni tugevaim külg olema," iseloomustas Varrak meeskonna uut täiendust.

Peatreeneri sõnul tuleb ameeriklane kuuajalisele katseajale. "USA-s on ta väga hinnatud mängumees, kuid Euroopas pole siiani läbi löönud. Sellest ka pikk katseaeg," kommenteeris Varrak.

Küsimusele, mis on Stinsoni kõige nõrgem külg, vastas Varrak: "Seda ei ole küll ilus öelda, aga vahest suurimaks puuduseks on, et ta pole väga kindel viskaja."

Stinson peaks Kalevis debüütmängu pidama juba kolmapäeval EuroCupil MZT Skopje vastu.