„Kavatseme täna klubi presidendi Ivar Valdmaaga kokku saada ning asja lõplikult ära otsustada," kinnitas klubi mänedžer Remo Holsmer Eesti Päevalehele.

„Asi on jäänud juba nii pikalt venima, et enam kauem me oodata ei saa."

Valdmaa ise oli napisõnaline: „Ei kommenteeri veel midagi! Enne, kui peatreeneri suhtes selgus puudub, ei saa rääkida ka mängijate palkamisest."

Eesti meistrivõistluste finaalis Kalev/Cramole alla jäänud Tartu Ülikool/Rocki mänedžer Meelis Pastak oli tunduvalt jutukam kui konkurendi esindajad.

„Meil on peatreener (Indrek Visnapuu) olemas, samuti lepingud kaheksa mängija, Kristo Aabi, Sten-Timmu Soku, Timo Eichfussi, Vallo Allingu, Marek Doronini, Asko Paade, Janar Taltsi ja Silver Leppikuga ning kohe kirjutame alla kontrahi Kristjan Kitsinguga," selgitas ta.

„Läbirääkimised käivad juba ühe juhtmängija Tanel Teiniga ja varsti asume läbi rääkima ka Gert Kullamäega. Praegu ootame eelkõige selgust järgmise hooaja eelarve suhtes, et saaksime hakata tegema vettpidavaid pakkumisi võimalikele võõrleegionäridele," lisas Pastak.

Eelmisel hooajal Rockis pallinud välismaalastest on Tartus jätkamise suhtes huvi ilmutanud grusiin Viktor Sanikidze, kes peaks aga Eestisse jäämise korral langetama oma hinda.