BC Kalev/Cramo sõlmis kaheaastase lepingu Kristjan Kanguri, Gregor Arbeti, Tanel Soku ja Rait Keerlesega. Varem oli käed löödud Martin Müürsepa, Valmo Kriisa ja Tanel Kaljulaga.

“Mul on hea meel, et viimasel kahel hooajal hästi mänginud eestlastest tuumik on otsustanud Kalevis jätkata,” ütles BC Kalev/Cramo president Ivar Valdmaa. “Klubi põhijõud on just neis mängijates.”

Edasi peavad meeskonna juhid nuputama, kuidas täita Travis Reedist jäänud tühimik eesliinis.

“Tegeleme hetkel välismängijate otsimisega, eeskätt vajame tugevdust korvi alla ja tagaliini,” ütles Valdmaa. Eesmärgiks seatud 20 miljoni kroonise eelarve täitmisega on pealinlased peaaegu hakkama saanud.

Tartu Rockis jätkavad peale ameeriklase Brian Cusworthy ja leedulase Kestutis Sestokase kõik senised põhimehed. Meeskonnaga ühineb ka mullu Poolas Slupski Czarnis mänginud Tarmo Kikerpill. Kas koondislased Kikerpill ja Janar Talts hakkavad omavahel põhikoosseisu koha nimel võitlema?

“Üks teiselt mänguaega ära ei võta. Kikerpilli kasutan pigem number kolme kohal, aeg-ajalt võib ta nelja kohal ka mängida,” arutles Rocki peatreener Üllar Kerde. “Ei ole normaalne, kui mehed peavad mängima kolm mängu nädalas ja viibima keskmiselt 35 minutit platsil. Vaja oleks igale kohale kolmekordset katet,” lisas ta.