Täna toimus Ühisliiga Direktoraadi istung, kuis vaadati läbi Donetski kiri, milles teatati ametlikult, et klubil pole võimalik sel hooajal turniiri jätkata.

"Vastavalt saadud infole mõjutab klubi elujõulisust riigi praegune äärmiselt ebastabiilne poliitiline ja majanduslik seis, lahkunud on leegionärid ja ukrainlastest juhtmängijad, pole võimalik tagada Donetskisse sõitvate külalismeeskondade ohutust," seisis VTB kodulehel avaldatud teates.

Liiga määras Donetskile kolmes järelejäänud põhiturniiri mängu Nižni Novogordi, Lokomotiv-Kubani ja UNICS-iga loobumiskoatuse, kuid klubi seni peetud mängude tulemused jäävad jõusse.

Donetsk on hetkel A-alagrupis 8 võidu ja 10 kaotusega kuuendal kohal. 16-st mängust vaid 2 võitnud Kalev/Cramo istub kindlalt viimasel ehk 10. real. Põhiturniiri lõpuni on Kalevil jäänud veel kaks kohtumist - 16. märtsil kodus Spartakiga ja 23. märtsil võõrsil Lietuvos Rytasega.

Ühtlasi oli istungi päevakorras Mariumpoli Azovmaši põhiturniiri 17. ja 18. vooru mängude kuupäeva ja koha muutmise küsimus. Liiga otsustas Azovmaši 21. märtsi kodumängu Krasnõje Krõljaga üle viia Samaarasse ning 23. märtsi matši Krasnõi Oktajbriga pidada Volgogradis.