Esimese veerandaja järel tundus, et Piiimameister Otto on selle mängu jaoks veel liiga noor ja kogenematu, sest tulemus oli 12:32. Tartlaste ülevälja surve sundis Raplat tegema palju lihtsaid pallikaotusi ja andis Rockile hunniku kergeid korve.

Kas saadi eneseusku avaveerandi viimasest korvist, milleks oli Allar-Raul Antsoni pealtpanek alley-oop'ist, kuid teine ja kolmas veerand näitasid, et Rapla võib selles seltskonnas mängida küll. Pärast ehmatusest üle saamist hakkasid hoopis väikelinna pallurid nii tihedalt kaitses mängima, et teise veerandaja esimesed 5 minutit hoiti Rock täielikult kuival. Tartlased said esimese punkti Janar Taltsi vabaviskest kui käis juba kuues mänguminut. Selle aja sees võitis Rapla hulga Viljandi pealtvaatajaid enese poole Jaan Montgomery 3-punkti viskega rünnakuaja viimasel sekundil. Veerandaeg Raplale 17:12.

Ka kolmanda veerandaja võitis Rapla tulemusega 23:17 ja esialgne suur vahe oli kahanenud 9 punktile 52:61. Statistika oli mõlemal võistkonnal praktiliselt sarnane, vahe oli vaid Tartu paremas visketabavuses.

Juba tekkinud lootuse, et mäng jääbki võrdseks, kustutasid Rain Veidemani ja Janar Taltsi kolmesed. Piimameister Otto/Rapla mängijad tegid taas palju lihtsaid pallikaotusi ja sellega Rockile lõpuks kindel võit 88:66.

Rapla poolel oli üleplatsimees Indrek Kajupank 21 punkti, 6 lauapalli ja 4 resultatiivset sööduga. 22-aastane äär on Raplas laenulepinguga BC Kalev/Cramost. Tema takistamiseks tehti tervelt 11 viga. Heigo Erm lisas 10 punkti ja 7 lauapalli.

Vastaste resultatiivseimad olid nende „tornid" Callistus Eziukwu 24 punkti ja 10 lauapalliga ning Janar Talts 18 punkti ja 9 lauapalliga.

Kokkuvõttes oli aga Rapla esitus väga positiivne, sest mäng oli piisavalt pingeline selleks, et vastane kasutaks kõiki põhiviisiklasi vähemalt 23-25 minutit ja paar meest jäidki neil proovimata.

Piimameister Otto/Rapla järgmine mäng on Meistriliiga avamäng kolmapäeval, 6. oktoobril kell 19.00 Sadolini Spordihoones. Vastaseks KK Pärnu.