"Mulle ütles tiimikaaslane täna (eile - toim.), et ma pole nii hea ja tema on põhjuseks, miks ma olen nii edukas," säutsus Moultrie Twitteris.

"Justkui rassiks tema võimlas minuga 6-8 tundi ja töötaks minuga suvel. Ma pole kunagi olnud vihkaja, olen alati tööd teinud ja oma võimalust oodanud," lisas ameeriklane.

Moultrie viskas eilses 84:96 kaotusmängus Kalevi parimana 19 punkti ja hankis kuus lauapalli. Mängu eel sai ameeriklasest keskmängija kätte ka VTB Ühisliiga aprillikuu väärtuslikuma mängija auhinna.

Kalevi abitreener Indrek Reinbok ei osanud Delfile öelda, kellega võis Moultrie`l terav sõnavahetus olla. "Ma ei ole Arnettiga täna rääkinud ega oska kommenteerida."

Sotsiaalmeedia vahendusel asjade klaarimist treener õigeks ei pea: "Eks see ole tänapäeva maailm, kui täiskasvanud inimesed ei oska omavahel asju selgeks rääkida."

Kalevi sisepinged tulid avalikuks eilse mängu järel, kui peatreener Donaldas Kairys avaldas pressikonverentsil, et nende üks tähtmängija Tony Wroten jättis kohtumise vahele, sest sai distsipliini rikkumise eest karistuseks tähtajatu mängukeelu.

"Panin talle tähtajatu mängukeelu, sest ta rikkus distsipliini. Tal oli piisavalt võimalusi, aga nüüd aitab. See oli minu otsus. Pikemalt ma sellel peatuda ei taha," sõnas Kairys.

Ka Reinbok ei tahtnud Wroteni teemal ja Kalevi sisepingetest pikemalt rääkida. "See on võistkonna sisemine protsess ja seda tavaliselt avalikult ei presenteerita. Kui peatreener jäi eile napisõnaliseks, siis ei ole minul ilus seda kommenteerima hakata."

Reinbok lisas vaid, et Wroteni karistamine oli "plaani üks osa", kuidas meeskonna sisekliima korda saada.

Moultrie kommentaarid Twitteris: