Valga suutis Kalev/Cramole vastu panna esimese poolaja lõpuni, kuid seejärel võtsid tallinlased juhtohjad kindlalt oma kätte ning enam tagasi ei vaadanud. Kui poolajal juhtis Kalev/Cramo 32:28, siis kolmanda veerandi lõpuks oli seis juba 53:40.

Kalevi parim oli 20 punkti ja 8 lauapalliga Gary Wilkinson. Armands Škele lisas 15 punkti, Ty Abbott 13. Valga parimad olid 12 punktiga Veljo Vares ning Raitis Grafs.

Rakvere Tarvas ja KK Pärnu madistasid kuni lõpusekunditeni. Avaveerandi võitis Pärnu 25:24, poolajale mindi Tarva punktilises eduseisus. Kolmanda veerandi lõpuks pääsesid külalised ette 75:64. Tarvas jõudis järele, kui kohtumise lõpuni oli jäänud 4 minutit. Kolm minutit enne lõppu sai Pärnu 86:81 ette, kuid minut enne lõppu viis Brandis Raley-Ross Tarva punktiga ette. Järgnes aga Kristjan Kitsingu kaugvise ning Kristjan Evarti vabavisked 6 sekundit enne lõppu kindlustasid suvepealinnameeskonnale võidu.

Pärnu eest tegid võimsad esitused Augustus Peciukevicius ning Rain Raadik. Leedulane tõi tervelt 31 punkti ning jagas 9 söötu. Raadik lisas 19 punkti ja 14 lauapalli. Tarva parim oli 26 punktiga Ross. Maris Laksa lisas 19, Reimo Tamm 18.

Kalev/Cramo liikus turniiritabelis teisele kohale, olles võitnud 18 ja kaotanud 4 kohtumist. Tarvas langes kolmandaks 15 võidu ja 4 kaotusega. Valga on 9 võidu ja 13 kaotusega 5., Pärnu 7 võidu ja 11 kaotusega 6.

Laupäevane telemäng (TV6) on hooaja esimese suurema üllatuse pakkunud vastasseisu kordus. Meistriliiga uustulnuk KK HITO üritab Jõhvi spordihallis teistkordselt seljatada detsembris karikafinaali jõudnud Rapla meeskonda. Pall pannakse mängu kell 17. Kohtumise järgselt näeb ka Basket TV saadet.

Delfi vahendusel saab otsepildis kindlasti kaasa elada ka BC Kalev/Cramo pühapäevasele etteastele VTB Ühisliigas. Saku suurhallis minnakse kokku Venemaa tippklubiga Kaasani UNICS. Mängu algusajaks kell 17, pilti vahendame koostöös Tallinna Televisiooniga.