“Kalev/Cramo leegionäri Robert Upshaw´d vaevab vigastus ning talle otsitakse hetkel asendajat,” vahendas saate “Pall korvi” produtsent Maxim Tuul Kalev/Cramo peatreeneri Alar Varraku sõnu, seisab Kalevi Facebooki lehel.

Kalevi mänedžer Kaarel Sibul ütles Delfile ja Eesti Päevalehele, et Upshaw osas ei ole veel ühtegi otsust tehtud. "Tema teema tuleb päevakorda sel nädalal, kui tagasi Tallinna jõuame ja teeme koosoleku. Siis vaatame, mis arstid on tema seisundi kohta rääkinud. Kas temast saab asja või ei saa," ütles Sibul.

Kas Kalev vaatab mängijateturul ringi? "Väga vaikselt vaatame," kinnitas Sibul napisõnaliselt.

Delfile teadaolevalt on üheks mängijaks, keda asendajana kaalutakse Läti koondislane Kaspars Berzins. Ta liitus mõni aeg tagasi Ogre meeskonnaga, kuid eeldatavalt tingimusel, et kui parem pakkumine tuleb, siis ta saab lahkuda. Berzins sai mõni aeg tagasi treeningul vigastada ja seetõttu on Kalev tema palkamise osas kahtleval seisukohal.

Eile VTB Ühisliigas Nižni Novgorodile kaotanud Kalev/Cramo korvpallimeeskond on ikka veel Venemaal, sest lennufirma Aeroflot teatas, et nende õhtune Moskva-Tallinn lend jääb kehvade ilmaolude tõttu ära.