Jõesaar alustas eelmist hooaega Kalev/Cramos, kuid liitus talvel Hispaania meistriliiga klubiga Tenerife Iberostariga.

Kuna hooaja järel kumbki osapool lepingut pikendada ei soovinud, sai Jõesaarest vaba mees. Eestlane pääses Tenerife eest Hispaania meistrivõistlustel väljakule kuues kohtumises ning tema parimaks etteasteks jäi Baskoniaga mäng, kus ta viskas 16 punkti.

Jõesaar alustas korvpalli mängimist oma kodulinnas KK Taba 89, Tartu Salva ja TÜ/Rocki noortevõistkondades, misjärel siirdus 2011. aastal esmalt Hispaaniasse Zaragoza juurde ning sealt edasi USA-sse Sunrise Christian Academysse. Ülikoolikorvpalli mängis ta Ole Missi ja Texas-Pan Americani ridades. 2015. aastal Eestisse naasnud Jõesaar alustas 2015/2016 hooaega Rapla meeskonna juures, kuid liitus seejärel Rakvere Tarvaga. 2016/2017 hooajal mängis Jõesaar Tartu Ülikooli eest ning 2017. aasta juulis liitus ta Kalev/Cramoga, kellega tuli järgmise aasta kevadel ka Eesti meistriks.

Uutest tulijatest on Kalev/Cramol lisaks Jõesaarele algavaks hooajaks käed löödud ka Antino Jacksoni, Martin Paasoja, Sten Soku, Aigars Škele ja Sander Raiestega.

Uuenenud Kalev/Cramot näeb värskes koosseisu 8. septembril Saku suurhallis, mil võõrustatakse oma eurohooaega alustavat Kaunase Žalgirist. Kohtumisele saab pileteid SIIT, mängu korraldab Ekspress Meedia.