Nõvalt pärit Orumaa on mänginud viimased hooajad esiliigas Kalevi duubelmeeskonna ridades. 21-aastase tagamängija keskmised näitajad on olnud tänavu esiliigas järgmised: 12 punkti, 8 lauapalli, 2 korvisöötu.

184-sentimeetrine Orumaa, kelle klassivend Tallinna Saksa Gümnaasiumis keskharidust omandades oli muide TTÜ tagamängija Jaan Puidet, registreeriti meeskonda niivõrd kiiresti (Škele lahkumine sai kinnituse üleeile) ilmselt seetõttu, kuna EuroCupil peab meeskonna koosseisus olema kogu aeg vähemalt 12 mängijat. Škele lahkumisel langes see number Kalevil aga teatavasti 11-le.

Orumaa näol on tegemist siiski (vähemalt esialgu) ajutise täiendusega, sest meeskonna peatreener Alar Varrak kinnitas täna pärast kaotust Riia VEF-ile, et Škelele otsitakse asendust välismaalt.

"Meil on listis praegu igasuguseid mehi, aga selle palgasumma eest, mis me oleme valmis pakkuma, ma Škele sarnast meest leidnud ei ole," selgitas Varrak. "Kui me ideaalset mängijat ei leia, siis ega me väga pikalt oodata ei saa - tuleb võtta mingi muu mängija, kellel on teised head omadused, ja oma taktika ümber teha."