Pärast koroonaviiruse avastamist pandi Kalevis terve meeskond ja personal kaheks nädalaks karantiini. Klubi hoiab meeskonna liikmetel silma peal ning Sibula sõnul pole siiani kellelgi haigussümptomeid täheldatud. Ühtegi uut viirusetesti tehtud pole ning testi tulemusi ei oodata.

Sibul ei osanud veel öelda, mis saab kahe nädala pärast, kui lõppeb karantiin, näiteks välismängijatega ning kas nad sõidavad kodumaale. "Lähipäevadel tuleb otsus. Tundub, et see hooaeg on ikkagi läbi. Lähipäevil on meil planeeritud koosolek klubi presidendi ja juhatusega, siis teeme otsuse, kuidas edasi minna ja mida teha," sõnas Sibul Delfile ja Eesti Päevalehele.

Mängijate lepingutel ei tahtnud mänedžer peatuda. Ta ei kinnitanud ega lükanud ümber, kas klubil tuleb ka hooaja lõpukuude eest, mil mänge enam ei peeta, palluritele palka maksta. "Ma ei tahaks seda kommenteerida. See on lepinguline ja konfidentsiaalne info ning lepingud on mängijatel erinevad," vastas Sibul.

Hetkel on väga keerulises olukorras ka ettevõtjad, kuid Sibula sõnul ükski nende klubi sponsor lepingu peatamist ega lõpetamist palunud pole. "Kõik saavad asjast aru, et kõigil on hetkel raske ja keeruline. Selliseid pöördumisi pole tehtud" ütles ta.