Kokkuhoiu režiimi tõttu lendas Kalev/Cramo Venemaale vaid 10 mängijaga, mis peatreener Aivar Kuusmaa arvates ei mõju meeskonnale kui tervikule hästi.

"Ühest küljest ma saan klubi seisukohtadest väga hästi aru, et vanad võlad tuleb tagasi maksta, aga teisest küljest ei tahaks, et tänane kooslus kannataks. Seekord pidime mahajääja valima kahe mehe hulgast, kas Kaido Saks või Marko Riis ning kannatajaks osutus Riis. Mul ei ole talle mitte midagi ette heita, aga treenerid olid sundseisus," rääkis Kuusmaa elavalt Delfile. "Samas võiks ta meid Samaaras 5-6 minutit aidata, teeks suurepärast kaitsetööd ja paneks korra kiirrünnakus pealt. Oleks ideaalne vahetus. Ja mis siis juhtuma hakkab kui Joosep Toome tagasi tuleb? Sarnastes olukordades peaks lisaks üks pikk maha jääma ning see lõhkus kahtlemata meeskonna hinge ja sisekliimat," oli Kuusmaa veendunud.

Kalev/Cramo mänedžer Kaarel Sibul 10 mehega välismängudele sõitmist nii dramaatilises valguses ei näe. "Ei usu, et ühe mehe küsimus nii laastavalt meeskonnale mõjuks. Treenerid pole väga jõuliselt protesteerinud ka, usun, et saadakse hakkama."

Krasnõje Krõlja - Kalev/Cramo vastasseis algab pühapäeval Eesti aja järgi kell 15. Delfi vahendab sündmuste kulgu operatiivselt, online ülekandena.