Kuni lõpuni tasavägiselt kulgenud mängu keeras Kalev enda kasuks viimase veerandaja alguses, kui 7:0 spurt viis nad juhtima 65:61, pärast seda jätkus punkt-punkti mäng, kirjutab sport.err.ee

Veel 12 sekundit enne normaalaja lõppu tõi Kristo Orula kolmepunktivise TTÜ meeskonna kahe silma kaugusele, misjärel tehti kiirelt vastastele viga. Jevgeni Beloussov vabavisetel ei eksinud ning vahe oli taas neli punkti.

Viimase kümne sekundi jooksul jõudsid vabaviskejoonel käia veel TTÜ poolelt Joosep Toome ning Kalevi poolt Erki Kivinukk, kelle tabavad vabavisked kaks sekundit enne mängu lõppu joonistasid tabloole lõppskoori.

Kivinukk oli üleplatsimees, kogudes lõpuks 30 punkti ja seitse lauapalli, Kalevi poolelt lisas Ivo Uibukant 15 silma. TTÜ parimaks punktitoojaks oli Reimo Tamm 22 silmaga, kellele assisteeris Kristo Orula 21 punktiga.

Liigatabelis on TTÜ-l nüüd seitse võitu ja seitse kaotust ning meeskond on üheksandal kohal, Tallinna Kalev jätkab Challenge sarja viimasena, kogutud on neli võitu ja kümme kaotust.