Kaasani Unics ja paljud teisedki klubid on Kalev/Cramoga võrreldes tõelised monstrumid. Kuidas Kalevi-sugune meeskond teist jagu peaks saama?

Oleneb sõnastusest – monstrum või väga rasvane kalkun. Oleme suur sihtmärk. Teil aga ei ole midagi kaotada. Sellisest seisust on alati võimalik võita. Mul on Kalevi vastu suur austus, sest nad mängivad südamega. Neil on piiratud, kuid siiski väärikas eelarve. Nad võidavad mänge ja Banviti mäng oli musternäidis sellest, kuidas nad seda teevad. Nad peavad ootama hetke, mil teised ei ole perfektselt keskendunud. Ja siis nad annavad meile jalaga perse. Igal aastal suudab mõni selline meeskond üllatada. Esimene asi on alati piiride tunnetamine. Muidu ei saa sa aru, millised on su tugevad ja millised nõrgad küljed. Kalev teab oma piire, nad mängivad hingega ja neil on tark treener. Väga hea saal, kus mängida. Mul on palju lihtsam minna mängima Krasnodari kui tulla siia mängima. Ja meid ootab ees väga raske mäng.

Ees ootas tõesti raske mäng ja lõpptulemuseks oli hooaja esimene kaotus.

Mida Euroopa ühe parima tiimi peatreener Kristjan Kanguri ja Janar Taltsi, Euroliiga ja EuroCupi taseme, Kreeka põrumise kohta EM-il ja paljust muust rääkis loe värskest Ajakiri Basketball numbrist.