"Võimalik, et lahkun Himkisse. Aga minu teada läbirääkimised endiselt kestavad. Õige varsti peaks olema selgus majas," sõnas Boone riietusruumist väljudes. "Himki huvi kerkis üles üsna hiljuti. Nad pöördusid meie poole ja käed on peaaegu löödud. Veel ei saa rääkida kindlas kõneviisis, sest mõned detailid vajavad sättimist. Jutt käib lepingust hooaja lõpuni," täpsustas varasemalt neli hooaega NBA-s mänginud ameeriklane.

Juba detsembris läksid liikvele jutud, et VTB Ühisliiga parimale lauapallide hankijale on nimekate klubide poolt silm peale pandud. Eelkõige vihjati Iisraeli kõrgliiga liidrile Jeruusalemma Hapoelile. "Jeruusalemma klubi kohta kirjutatu oli puhtal kujul vale," tõrjub Boone. "Mingisuguseid läbirääkimisi klubiga ei toimunud. Tean, et päris paljud inimesed läksid neid jutte kuuldes arust ära, aga tõepõhja seal all polnud. Minu agent ja Jeruusalemma klubi ei olnud kontaktis."

Kalev/Cramo eest VTB liigas kaasa tehtud 14 mängus viskas Boone keskmiselt 13,4 punkti ja võttis 11,5 lauapalli. Teise näitaja osas on ta liigas ülekaalukalt parim mees, paremuselt teisel mehel on kirjas 8,6 lauapalli.

"Kalev/Cramos olemine andis kahtlemata uue kogemuse ja oli õpetlik. Minu esimene aasta Euroopas ja võin öelda, et mõne kuuga olen õppinud nii mõndagi," on Boone ilmselgelt rahul neli kuud tagasi tehtud otsusega. "Meeskonnas on tegelikult head puzzletükid olemas, aga need ei ole seni õigesti paika loksunud. Ent vaatamata mängulistele raskustele on meeskond jätkanud järjepidevat ja sihikindlat tööd, mis peaks mingil hetkel tooma tulemuse. Ka ilma minuta. Kui tahetakse VTB liigas play-off´i jõuda, siis ongi tagumine aeg hakata võitma."

Eestisse saabudes oli eesmärgiks end mänguliselt avada ja üles töötada.
Josh Boone
Euroliiga meeskonnale silma jäämise paneb Boone puhtalt õnne arvele. "Ei ole võimalik ette teada, millal miskit juhtub. Sõltub väga palju sellest, mida üks või teine meeskonda teatud ajahetkel vajab. Himkil on eesliini mängija, kes sel hooajal mitmel korral viga saanud ja nad vajasid kedagi lisaks. Selliste üleminekute ühiseks nimetajaks on ajastus. Olgu sa NBA-s, Euroliigas või Eestis. Soodne ajastus võib anda ootamatu võimaluse."

Himkiga liitumine tähendab Boone´ile jõudmist Euroopa koorekihti. Venemaa tippklubi koosseisus on tal võimalik heidelda kõige hinnalisemate trofeede eest. "Himki on Euroliiga TOP 16 klubi ja eeldustega jõuda kõikides sarjades väga kaugele. Kui Himkiga käed löön, siis mõistagi tahan meeskonda aidata nii palju kui võimalik. Sellise klubiga liitumine on parim, mis jätkuna Kalev/Cramost tulla sai. Eestisse saabudes oli eesmärgiks end mänguliselt avada ja üles töötada. Vist õnnestus." Jutt lõppes ja Boone astus Kalev/Cramo bussi. Arvatavasti viimast korda.