Meeskonna rekord on 15 võitu järjest, saavutus pärineb hooajast 1996/1997, vahendab sportnet.ee

Võitjate resultatiivseim oli 24 silmaga Mehmet Okur (pildil palliga), Paul Millsap lisas 22 punkti, Deron Williams jagas kaaslastele 12 korvisöötu. Pacersi poolel kogus Troy Murphy 23 punkti ja sai kätte ka 13 lauapalli.

"Me ei pööra sellele erilist tähelepanu ja võtame ühe mängu korraga," ütles meeskonna peatreener Jerry Sloan. "Oleme nii hästi esinenud, sest keskendume iga päev vaid ühele vastasele," lisas Carlos Boozer. "Seekord keskendusime Pacersile."

15-mängulist võitudeseeriat on aga väga raske purustada - Jazzi järgmised kohtumised on võõrsil Atlanta, Miami ja Orlando vastu.

Dirk Nowitzki aitas Dallas Mavericksi 122:117 võidule Phoenix Sunsi üle. Sakslase arvele jäi 34 punkti ja 13 lauapalli, Jason Terry panustas võitu 25 silma. Sunsi resultatiivseimaks kerkis Steve Nash 23 punkti ja 13 korvisööduga.

Ühtlasi kindlustas Mavericks oma positsiooni pääsuks play-offi, Sunsile oli see aga viies järjestikune kaotus. Mõlemad meeskonnad jahivad läänekonverentsi viimast play-offi kohta.

Los Angeles Lakersi kõrvale tõusis liiga liidrikohta jagama Cleveland Cavaliers, 87:83 alistati Los Angeles Clippers. Nii Lakersil kui Cavaliersil on 50 võitu ja 13 kaotust.

Taas sai Cavaliersi ridades kolmikduubliga hakkama LeBron James - 32 punkti, 13 lauapalli, 11 korvisöötu. See oli Jamesi karjääri 22. kolmikduubel. Clippersi poolel kogusid Al Thornton ja Zach Randolph 20 punkti.