Arizona ülikoolitiimi peatreener Sean Miller avalikustas meeskonna kodulehekülje vahendusel, et kuna Kriisa murdis sel nädalal treeningul ninaluu, ei ole kindel, kas ta saab 6. veebruaril debüüdi teha.

"Ma ei tea seda (kas saab debüüdi teha - toim.). Ta (Kriisa) murdis treeningul ninaluu. Jemarl (Baker) murdis pöidla ja Matt Weynand on haigestunud. Selliseid asju ikka juhtub, eriti jaanuaris. Peame suutma sellest seisust välja tulla. Korvpall on võistkonnaala ja loodame, et teised mängijad suudavad esile astuda," kommenteeris Miller.

Kriisa pole saanud Arizona Wildcatsi eest veel debüüti teha, sest üliõpilasliiga NCAA ei andnud talle hooaja algul mänguõigust. Nüüdseks on see luba olemas ja Kriisa võib esimese matši pidada 6. veebruaril.

Eesti korvpallikoondisel seisab 19.-22. veebruarini Permis ees kolm viimast mängu EM-valikturniiril - Itaalia, Venemaa ja Põhja-Makedoonia vastu. Eesti koondis on juba ilma jäänid vigastatud Siim-Sander Venest, kelle hooaeg on lõppenud. Küsimärgi all on ka Vilniuse BC Rytases mängiva Kristjan Kitsingu osalemine, kes käis 11. jaanuaril põlveoperatsioonil. Esialgse prognoosi järgi kulub Kitsingul taastumiseks umbes üks kuu.