Liivak sõlmis klubiga aastase lepingu, klubi abitreeneriks sai endine Hollandi koondise mängija Patrick Faydherbe. "Neljapäevast alates olen meeskonna juures treeninguid läbi viinud ja koheselt algas ka komplekteerimine. Baseerume enamuses oma noormängijatel, kuid mõne kogenuma mehe tahaks juurde saada. Paari nädala pärast oleme kindlasti targemad," rääkis Liivak.

Eestist lahkumise järel elas ja töötas Liivak Amsterdamist 40 km kaugusel asuvas Almeres noortetreenerina ja tuli näiteks tunamullu U20 vanuseklassiga Hollandi meistrivõistlustel hõbedale. Amsterdami klubi kutsus teda meistriliiga klubi etteotsa varemgi, kuid poja Franki tegemiste tõttu ütles ta varasemal korral ei. Seekordne kutse tuli aga õigel hetkel. Pere elupaik ei muutu, võrreldes varasemaga tuleb lihtsalt enam aega autoroolis veeta.

"Klubi mänedžeriga olen varasemalt tuttav ja nad teadsid minu tausta hästi. Kutse ei tulnud seetõttu tühja koha pealt. Olen ju ise Hollandis mänginud ning Valga meeskonna juhendajana sai korra Amsterdami meeskonnaga ka aastavahetuse turniiril mõõtu võetud. Eesmärkidest on praegu vara rääkida, üritame edasi minna samm-sammult. Eelkõige peaks klubi olema noortele väljundiks kõrgemale tasemele ning motiveerima neid selle nimel tõsiselt tööd tegema."