Enne mängu algust saatsid Raplat vastandlikud emotsioonid. Positiivne oli, et meeskonda oli lisandunud äsja Kanadast saabunud Jaan Montgomery, kuid miinuspoolelt võib ära mainida, et lisaks Janar Soole pidid mängust vigastusega kõrvale jääma ka Madis Pärn ning Freddy Talts.

Mäng algas igati kaasakiskuvalt, sest mõlemad meeskonnad olid rünnakul resultatiivsed ning publikule pakuti mitmeid ilusaid lahendusi. Seejuures tabas kodumeeskond neli kolmepunktiviset ning oli tunda, et esimestele mängudele iseloomulikust algusminutite kramplikkusest ollakse üle saanud. Samuti jooksis esmakordselt väljakule Piimameister Otto/Rapla uusim liige Jaan Montgomery, kes alustas oma karjääri raplakana blokiga Eestis ammu teada-tuntud Travis Reedi viskele. Rapla võitis esimese veerandaja 24:22. Tasavägist ning punkt-punkti heitluses kulgevat mängu jagus veel järgnevaks veerandiks ning kolmada veerandaja esimeseks pooleks.

Mängu murdepunkt leidis aset kolmanda veerandaja lõpuminutitel, kui kodumeeskonda tabas mõõn. Punkt jäeti panemata mitmele hästi väljamängitud olukorrale ning patustati valesöötudega. Samas mängisid külalised kindlakäeliselt ja realiseerised avanenud võimalused, tulemuseks kaheksapunktiline edu enne otsustava veerandaja algust.

Laupäeva hommikupoolikul Sadolini Spordihoonesse kogunenud paarisajapealisel publikul jäi vaid loota vanale tõele, et igale mõõnale järgneb tõus, ning kodumeeskond võtab end mängu otsustavaks faasiks kokku. Publiku kurvastuseks selline stseenarium seekord aset ei leidnud ning neljanda veerandi alguses süvenes ebakindlus veelgi. Külalised tegid kahe minutiga 9:0 vahespurdi ning võib öelda, et mängu saatus oligi otsustatud. Rapla enam põhjanaabritele ohtlikult lähedale ei jõudnud ning mõlemalt poolt lahtises mängus vormistati lõpptulemuseks 75:95.

Rapla resultatiivsemaks oli seekord Mario Polusk, kelle kontole kanti 23 punkti ning viis lauapalli. Sven Kaldre lisas 16 ning Indrek Kajupank 15 silma. Jaan Montgomery kogus 19 mänguminutiga kolm punkti, võttis seitse lauapalli ning blokeeris kaks vastaste pealeviset. ToPo-le tõid võrdselt 18 punkti Elias Kajander ja Eero Lehtinen.