Siinkirjutaja esitas seejärel provokatiivse küsimuse Tallinna televisioonis VTB mänge kommenteerivale Jaak Salumetsale, kas emotsioonivabalt tegutsevat bulgaarlast poleks Cramol otstarbekas hoopis minema saata ning anda Nikolai Varbanovi mänguminutid hoopis Kristjan Kitsingule?

Korvpallikorüfee Salumets muigas ja vastas: "Minema saata pole nii lihtne, sest teadaolevalt on mängijatega sõlmitud lepingud. Aga ma küsiks hoopis nii, kuidas Varbanovi sugune mees Kalev/Cramosse üldse sattus? Kus siis olid treenerite ja omanike silmad? Täiesti selgelt jääb ta sellise tasemega mängu jaoks aeglaseks ning bulgaarlase kasutegur on olematu. Kõige suurem viga oli sellise mehe palkamine ning praegu Varbanovile etteheiteid teha pole eriti kohane. Tal ei ole VTB liigas kaasa rääkimiseks lihtsalt võimeid ja oskusi," põrutas Salumets välja oma arvamuse.

Nižni Novgorodi vastu jagus Varbanovile mänguaega 12 minutit, mille jooksul ta viskas 4 punkti ja võttis ühe lauapalli. Vähegi positiivne statistika kogunes lõpuminutitel, kus krossigi enam kaalul polnud. Kui käis tõsine andmine, siis oli 210 cm pikkune keskmängija hunnik õnnetust.