„Raske oleks paremat mängukulgu olnud ette kujutada. Viimasel nädalal on meie treenerivahetus küll palju kõneainet pakkunud, kuid suutsime siiski võita. Hea meel on täismaja, meeskonna ja uue treeneri üle,“ oli TYCO Rapla mänedžer Jaak Karp siiralt õnnelik.

Pärast tasavägiseid algusminuteid, haaras esimese veerandaja keskel juhtohjad enda kätte Tarvas. Rapla küll üritas vahet vähendada, kuid Rakvere mõnepunktiline edu püsis kindlalt ning pisikesele puhkepausile mindi Tarva 24:18 vedamisel. Külalismeeskonna edu teisel neljandikul aga sulas ning juhtima läks hoopis Rapla. Poolaja lõpuminutitel aga oli taas kord kindlam Rakvere, kes võitis esimese poolaja 43:37.

Andres Sõber andis au vastastele: „Võit läks õigesse kohta. Meil oli mitu võimalust suurelt ette minna, kuid me ei kasutanud seda ära ning Rapla sai lõpus pikema kõrre. Meil aga kukkusid mitu meest lihtsate vigadega välja ning read jäid hõredaks.“

Teisel poolajal läks mäng palju kinnisemaks. Kuigi enamiku kolmandast veerandajast juhtis Rakvere, viskas Rapla kolme minuti jooksul kolm korvi, viies enne otsustavat kümmet minutit ette kodumeeskonna 53:52. Viimane veerandaeg tõi pealtvaatajatele palju huvitavat. Lõpuminutitel tundus, et mäng läheb lisaajale, kuid Rait-Riivo Laane vaheltlõige ning tabav vabavise jättis võidu Raplasse tulemusega 67:66.

Rapla poolelt tõid Rait-Riivo Laane 16, Dusan Sisic 15, Martin Dorbek 11 ning Sven Kaldre 10 silma. Üleplatsimees oli 17 punkti visanud Mihkel Kurg. Kristo Saage ja Maris Laksa lisasid 14 ning Giedrius Gustas 12 silma.