"Mina usun, et me oleme suutelised Tarvast võitma, seda enam, et mängitakse kaks päeva järjest. Me peaks olema füüsiliselt vähe paremini valmis ja kui arvestada, et Tarvases kannavad põhirolli vaid 5-6 mängijat, siis tundub kõik olevat võimalik. Pakuks 50:50 finaali eel, oleme tänavu korra Tarvast juba  võitnud ja suurelt," ei salga Karp. "Samas on Tarvas meeskond, kes seda "väsimuse" teooriat järjekindlalt ümber lükkab. Nad võtavad pahatihti sealt ka, kus tundub, et midagi võtta pole," lisas Rapla korvpallielu juhtfiguur.

"Tegelikult on ju uskumatu, et meiesugune klubi karikafinaalis mängib! Tarva superesitused varjutavad vähe meie saavutust ja tegelikult vääriksime ehk suuremat kiitust. Kolmas hooaega meistriliiga tasemel ja juba karikafinaalis. Aga anname endale aru, Tarvas ongi teinud uskumatult südikaid mänge ja pole mingi ime, et meedia neid taevani kiidab. Võita kaks korda järjest Kalev/Cramot kõlab tõesti võimsalt," polnud Karp konkurentide suhtes kiitusega kitsi.

"Ausalt öeldes, ikkagi ei oodanud finaalivastaseks Tarvast. Eelmise Kalev/Cramo - Tarva mängu taustal tundus läänevirumaa meeskonna võit kuidagi ebareaalne. Samal ajal me muidugi kõik teame Tarvast, nende puhul loogika reeglid ei kehti," muigas TYCO Rapla mänedžer.