Ilusa esituse järel kutsuti Drell pressikonverentsile, kus 20-aastane eestlane rääkis viimase aja edust.

"Olen viimastel nädalatel kõvasti vaeva näinud. Tiimikaaslased mind ja treener (Jasmin Repeša) innustavad mind. Nüüd näen selle töö tulemusi," rääkis Eesti koondislane.

Drelli sõnul andsid osade põhitegijate vigastused ja koroonaprobleemid talle võimaluse esile tõusta. Nüüd on ta koha Pesaro rotatsioonis säilitanud.

"Carlos (Delfino) ja Matteo Tambone olid audis. Seega pidi keegi esile tõusma. Suutsin seda teha ja sain sellest lisamotivatsiooni. See, et mind utsitatakse kogu aeg takka, annab mulle enesekindust juurde," ütles Drell.

2019. aasta suvel Pesaroga liitunud Drellil on olnud klubis ka keerulisemaid aegu ja mängija ei teinud sellest pressikonverentsil saladust.

"Eelmine hooaeg oli väga raske. Loomulikult oli hetki, mil tahtsin Pesarost lahkuda, aga praeguse seltskonnaga on seis vastupidine. Võidame, oleme koos õnnelikud ja nüüd ma niimoodi enam ei tunne," lausus ta.

Drelli korvid Cantu vastu:

Itaalia väljaanne Il Resto del Carlino kirjutas, et Pesaro soovib võistkonda täiendada korvialuse mängijaga ja on räägitud, et lahkuja võib olla just Drell. Tänu jaanuarikuu esitustele olevat Drelli aktsiad aga tõusnud.

Drelli hooaja keskmised näitajad on 14,8 minutit, 5,3 punkti ja 1,8 lauapalli. Viimase kahe mängu numbrid on 27,5 minutit, 16,5 punkti ja 4 lauapalli.

Pesaro on Itaalia kõrgliigas kaheksa võidu ja kaheksa kaotusega kuuendal kohal.