2012. aastal murdis Jeremy Lin end ühe mänguga NBA klubi New York Knicksi algkoosseisu. Edasine on juba ajalugu, mida kogu maailm tunneb nime all linsanity. Režissöör Evan Leongi dokumentaalfilm portreteerib sensatsioonilise korvpalluri iseloomu, tööeetikat ja religioosseid vaateid, kuid toob publiku ette ka tema võitlused rassistlike eelarvamustega.

PÖFFi Just Filmi programmi kuuluv „Linsanity“ linastub kell 17:30 Coca-Cola Plazas.

Spordifilmide juures toimub kokku viis vestlusringi, kaks neist on juba olnud („Mustad teemandid“ ja „Kõrgelt kukkumine“) ning järgmisel nädalal on kavas veel kaks filmide „Armstrongi vale“ ja „Võidu nimel“ juures.

Lance Armstrongi dopinguskandaalist kõneleva dokumentaalfilmi „Armsatrongi vale“ 28. novemberi kella 20:00 seansi järgses vestlusringis osalevad jalgrattur Erki Pütsep ja Tallinna Ülikooli terviseteaduste ja spordi instituudi direktor Kristjan Port, arutelu juhib Eesti Päevalehe spordiajakirjanik Andrus Nilk.

Päev hiljem, 29. novembril kell 19:30 linastuva vormel-1 1976. aasta hooaja põhjal vändatud mängufilmi „Võidu nimel“ vestlusringis on eksperdi rollis Toivo Asmer, kes samal ajal kui Niki Lauda ja James Hunt vormel-1 sarjas tiitleid jagasid, tõi kõrgemaid kohti NSV Liidu võistlustelt. Vestlust juhib spordiajakirjanik Are Eller.

Põhjamaade suurim filmisündmus, Tallinna Pimedate Ööde Filmifestival algab 15. novembril ja kestab 1. detsembrini. Esmakordselt linastub PÖFFi programmis EOK eestvedamisel spordifilmide programm, mille raames jõuab kinolinadele üheksa filmi 23 seansil.