Rait Käbin on Korvpalliklubi Pärnu treener ning juhendab erineva vanuseklassi noortegruppe ja täidab abitreeneri kohustusi G4S KML-is mängiva esindusmeeskonna juures. Käbin on juhendanud peatreenerina U14 vanuseklassi poiste koondiseid nii saali kui 3x3 korvpallis ning U15 poiste koondist Noorte Olümpiapäevadel.

Marek Koitla peab treeneri ametit Spordiklubis Marcus ning möödunud suvel oli abitreeneri kohustutes neidude U16 koondises ning U18 neidude koondise peatreener. Koitla õpib hetkel FIBA Europe Coaching Certificate programmis.

Ilmar Kullami fond sai tänavu olulist täiendust, kui oma juubelit tähistanud tuntud korvpallur Taavi Reigam palus oma külalistel sünnipäeva kingituste asemel teha annetus noortetreenereid toetavasse fondi. Kokku paisus fond rohkem kui 2000 euro võrra ulatudes nüüd 80 000 euroni.

Ilmar Kullami nimeline fond asutati Eesti Korvpalliliidu initsiatiivil Eesti Rahvuskultuuri Fondi allfondina 2008 aastal eesmärgiga toetada noortega tegelevaid korvpallitreenereid. Fond teeb väljamakseid kord aastas vahepealse 12 kuu jooksul kogunenud kasvikutest. Fondi on 4 aasta jooksul toetanud rida tuntud ettevõtteid ja eraisikuid, kelle täielik nimistu on nähtav www.basket.ee lehel.

Ettepanekud stipendiumite jagamiseks teeb Eesti Rahvuskultuuri Fondi nõukogule Kullami fondi halduskogu, kuhu kuuluvad Peep Aaviksoo, Üllar Kerde, Jaak Salumets, Aleksei Tammiste, Jaak Lipso, Anatoli Krikun ja Priit Tomson.

Varasematel aastatel on Kullami fondi stipendiumi pälvinud Mait Käbin, Indrek Ruut, Aivo Erkmaa, Tanel Einaste jt.