Illaku sõnul on Rocki uue hooaja eesmärkideks sama pakett, mis eelmisel hooajal: võita Eesti meistritiitel ja karikas ning jõuda Balti liigas esinelikusse, kirjutab Eesti Päevaleht.

Küsimusele, kas uuel hooajal võib Rockist kui Dream Teamist juba põhjusega rääkida, vastas Illak: “Usun küll! Tööd, mis juba nüüd käib, pole me kunagi alustanud nii vara. Uue hooaja visiooni ja eesmärkide seadmist alustasime sisuliselt juba veebruaris-märtsis. Mais, kui lõppes Eesti liiga finaalseeria, oli meil väga selge teadmine, mida tahame ja kuidas edasi läheme.”

Üheks uue hooaja märksõnaks on Illaku sõnul meeskonna distsipliin. “Mis puutub üldist sportlikku distsipliini, siis siin on uus peatreener Üllar Kerde kindlasti oluliselt nõudlikum kui Brazys,” oli Illak kindel. “Hilinemised, treeningutelt puudumine või väikese jõudlusega treeningutel osalemine — seda peab sportlane suutma vältida.”

“Sportlane on samuti inimene — kui läheb kella ühe ajal öösel korraks klubist läbi, siis see pole veel distsipliini rikkumine,” leidis Illak. “Distsipliin seostub meile ikkagi spordiga, suhtumisega treeningutesse ja mängudesse. Siin nõuamegi sportimise eest tasu saavatelt sportlastelt pedantsust ja pühendumust.”

Rocki uue aasta eelarve on samas mahus, kui sel hooajal — 12,5 miljonit krooni. Spordiklubi juhi sõnul alustab meeskond välismaalaste palkamist kohe, kui peatreener on täisjõuga tööle asunud. “Välismaalaste palkamise kohta tahan aga veel öelda, et me ei lase enam mitte mingil juhul läbi apsakat, kutsudes meeskonda nõrgemaid mängijaid, kui Eestis juba olemas,” teatas Illak, kes usub, et Müürsepp, Kullamäe ja Tein jätkavad meeskonnas.