Rapla Korvpallikooli tegevjuhi Jaak Karpi sõnul on korvpall Raplas tõusnud üheks olulisemaks spordialaks, millele nii suured kui ka väikesed spordihuvilised kaasa soovivad elada. “Selleks, et korvpallimängude emotsioon oleks veel võimsam, otsustasime koos fännklubi ja Avis Rapla korvpallimeeskonnaga, et on aeg tuua fännide etteotsa ka sportlik, energiline ja kaasahaarav tegelane – maskott, kes mängudel emotsioone üleval hoiaks,” selgitas Karp.

Rapla korvpallifännide esindaja Rain Oksaare sõnul on ideekorkurssi mõte leida tegelaskuju, kes Rapla korvpallisõpradele meeldiks ja kes koos fännidega oleks justkui kuues mees väljakul, kui koduvõistkonnad võistlustules tuge vajavad.

Ideekonkursist oodatakse osa võtma kõiki, kel on ideid, milline võiks olla Avis Rapla ja teiste Rapla korvpallivõistkondade maskott ning kes oskavad enda ideed ka visuaalselt edasi anda.

Ideekonkurssi tingimused: www.raplakk.ee

Konkursile võib töid esitada paberkandjal või elektrooniliselt, saates need hiljemalt 4. oktoobriks 2015 e-maili aadressil raplakk@raplakk.ee või postiaadressil: Rapla Korvpallikool, Aasa 1, Rapla 79511 märgusõnaga “Maskoti ideekonkurss”.

Töö juures on oluline ära märkida autori nimi ja kontaktandmed.

Parimate ideekavandile on auhinnaks Avis Rapla korvpallimeeskonna fännitooted ning sissepääs Avis Rapla meistriliiga meeskonna kodusaali mängudele 2015.-2016. hooajal. Lisaks on auhindu välja pannud OlyBet, Vici ja Mamma.

Parim ideekavand kuulutatakse välja 10. oktoobril 2015 Avis Rapla meistriliiga meeskonna esimese kodumängu eel.