Paari kuu pärast, kui erinevates sarjades pall taas mängu pannakse, näeb tuttavaid mängijaid juba uues 1182 logosid kandvas vormis. 1182 on Eesti suurim ja tuntuim kohalikku infot vahendav kaubamärk, mis kuulub Eesti juurtega FCR Media gruppi. FCR Media on omakorda sisuliselt muutunud suurimaks kontaktikanaliks kogu Euroopas.

1182 Tallinn on tänaseks käed löönud juba suure osaga lõppenud hooaja naiskonna tuumikust. Võistkonna ridadesse lisandub tänavu koduse meistriliiga parimaks mängijaks tunnistatud Pirgit Püü. Samas pole naiskonna komplekteerimine veel lõppenud ja kindlasti on oodata veel mitmeid põnevaid muutusi.

Hetke olulisim muudatus leidis aset aga treenerite poolel. Eelnevatel aastatel edukat koostööd teinud Jaanus Levkoi ja Reet Rausberg jätkavad tööd noorkorvpalluritega, teatepulga võtavad üle Howard Frier ja Gerly Kostla.

Howard Frieri esimene kokkupuude Eestiga oli aastal 2004, kui ta kahel aastal järjest tuli koos BC Kalev/Cramoga Eesti meistriks. Pika mängijakarjääri jooksul on ta esindanud klubisid Ameerikas, Liibanonis, Austrias, Poolas ja Rootsis. Treeneriristsed sai ta 2006. aastal ning aasta hiljem oli ta Eesti U16 koondise abitreener. Viimastel aastatel on Frier töötanud treenerina Audentese Spordiklubis.

Gerly Kostla on suurte kogemustega mängija. Ta on üle kümne aasta kuulunud Eesti koondisesse ja lisaks seitsmele Eesti meistritiitlile on neljal hooajal löönud kaasa ka USA-s NCAA I divisjoni naiskonnas.

1182 Tallinn järgmise hooaja eesmärkideks on võita tagasi kodune meistritiitel, kaitsta karikavõitu ja tõsiselt kaasa rääkida Nordea ühisliigas kõige kirkamate medalite jagamisel.