"Ainus, mis tiimil puudub, on peatreeneri kogemus. Ei ole kellelegi saladus, et meil on ühtlane naiskond. Eesmärgid on kõrged ja usun, et oleme nende täitmiseks valmis. Paljud mängijad kuuluvad meil Eesti koondisesse, ebaõnnestumise puhul pole vabandusi. Tahame uuesti meistriks saada," rääkis Frier soravas eesti keeles.

"Ettevalmistusega tegime algust augusti lõpus. Esialgu väljas jooksime, mõne aja pärast algasid saalitreeningud. Mure on see, et oleme vaid kümnekesi. Kui keegi on vigastatud, siis me ei saa trennis 5-5 vastu üle väljaku mängida. Birgit Püü oli näiteks kerge hüppeliigese vigastusega mõni aeg eemal," lisas Frier, kes saabus Eestisse profisportlasena 2004. aastal ja siia jäi.

Kas tema kutsumus ongi tulevikku silmas pidades treeneritöö? "See on minu jaoks esimene samm. Väga suur võimalus tõestamiseks. Olen alles esimest aastat peatreener ja kohe on minu käsutuses niivõrd head mängijad. Loodan, et oskan neid veelgi paremaks muuta. Tunnen, et meil on Gerly Kostlaga väga hea koostöö ja ei tahakski öelda, et mina olen peatreener ning tema abitreener. Arutame kõik asjad omavahel läbi ja võtame tihti ka otsuse koos vastu," rääkis Frier.

38-aastane ameeriklane on varasemalt Audentese spordiklubis juhendanud noorte treeningrühmi. Kunagine Eesti meistriliiga kõige väärtuslikum mängija (2005. aasta MVP) pallib seniajani esiliigas, Balteco meeskonnas.