25-aastane ja 208 cm pikkune korvialune jõud näitas end eelmisel hooajal Aivar Kuusmaa käe all heast küljest, saades 24 meistriliiga mängu jooksul ühes mängus keskmiselt kirja 14,4 punkti ja 10,7 lauapalli.

Suve hakul Raplast tagasi kodumaale siirdunud van der Mars veetis suve koos Hollandi koondisega, mängides kaasa kõikides sõpruskohtumistes. Teiste seas sai Mars rinda pista ka Leedu ja Venemaa koondistega, kirjutab Rapla oma kodulehel.

"Olen väga elevil, et saan taas Rapla eest mängida. Eelmine hooaeg oli suurepärane kogemus ning ootan väga juba uue korvpalliaasta algust. Liitun meeskonnaga kohe pärast EM-valikturniiri lõppu," sõnas van der Mars.

"Meil on hea meel, et van der Mars jätkab AVIS Rapla meeskonnas ka uuel hooajal, lisas Rapla meeskonna mänedžer Jaak Karp. "Ta on suurepärane meeskonnakaaslane nii palliplatsil kui ka selle kõrval, tuues meeskonda positiivsust ja indu võidelda ka kõige raskemates olukordades. Van der Mars tõestas ennast juba eelmisel hooajal kui korraliku kaksikduubel-mehena ning see ei jäänud märkamata ka Hollandi koondise peatreeneril Toon van Helfterenil, kelle käe all mängib ta käesoleval suvel rahvuskoondises."