„Oleme toetanud kohalikku Lääne-Virumaa korvpalliklubi Rakvere Tarvas nüüdseks juba 20 aastat ning selle ettevõtmisega soovime eeskuju anda ka teistele Lääne-Virumaa ettevõtetele, sest kohalikke tublisid sportlasi tuleb toetada,“ selgitas HKScan Estonia juhatuse esimees Teet Soorm. „Jätkame ka sel hooajal Tarva toetamist, kuid kahjuks rasketel aegadel ei ole meil võimalik samas mahus jätkata, kuid rõhutan, et oluline on siiski sporti toetada ning seda ka vastavalt võimalustele teeme,“ lisas Soorm.

„Meil on ülimalt hea meel, et meie pikaajaline koostöö HKScan Estoniaga jätkub – see on tunnustus kogu meie meeskonnale ning meisse uskumine annab meile kõigile vaid indu ja motivatsiooni juurde,“ ütles korvpalliklubi Rakvere Tarvas peatreener Andres Sõber. „Eelmisel hooajal näitas Tarvas taset, mida kaunistavad karikahõbe ning Alexela Korvpalli Meistriliiga neljas koht,“ rääkis Sõber.

HKScan Estonia ja Rakvere Tarva vaheline koostööleping näeb ette, et korvpalliklubi jätkab Rakvere brändi kui peasponsori logo kandmist enda võistlusriietel.

Korvpalliklubi Rakvere Tarvast on võimalik järgmisena mängimas näha reedel, 15. aprillil Raplas, mil toimub veerandfinaalseeria esimene kohtumine. Esmaspäeval, 18. aprillil on veerandfinaalmäng Rakveres.

HKScan on Põhjamaade juhtiv lihaekspert, kes toodab, turustab ja müüb tugevate kaubamärkide all kvaliteetset ja vastutustundlikult toodetud sea- veise-, linnu- ja lambaliha, töödeldud liha ning valmistoite. HKScan Estonia on Eesti suurimaid toiduainetööstus ettevõtteid, mille portfelli kuuluvad Eestis Rakvere ja Talleggi tooted. HKScani netokäive oli 2015. aastal 1,8 miljardit eurot.