Kogu mäng möödus Valga meeskonna juhtimisel. TTÜ jäi kohe esimestest minutitest peale tagaajaja rolli, millest neil välja tulla ei õnnestunudki. Siiski Tiit Soku hoolealused ei andnud alla ning ei lasknud Valgal vahet väga suureks käristada ning poolajapausile mindi kodumeeskonna 46:37 juhtimisel.

Heino Lill TTÜ KK-st kommenteeris hiljem: „Esimesel poolajal meie kaitsemäng ei pidanud. Eriti jäime hätta 1-1 kaitsega. Kodumeeskond seevastu viskas hästi, eriti kaugelt, mille vastu ei saanud meie mitte midagi teha. See oli nende tappev relv.“

Teisel poolajal püsis Valga edu pidevalt 10 punkti piirimail. Viimasel veerandil hakkas TTÜ aktiivsemalt peale käima ning kodumeeskonna edu seetõttu kahanema, olles mõni minut enne kohtumise lõppu 4-punktiline. Kuid järgnevaid rünnakuid ei õnnestunud TTÜ-l korvidega lõpetada ning mäng lõppes Valga 88:81 võiduga.

Valga peatreener Tarmo Petter sõnas: „Väga tähtis mäng oli ning võit meie meeskonnale eluliselt vajalik. Mängisime hästi, kuid meie koosseis on muutuv. Mäng oli hea ja huvitav ning pealtvaatajad said nautida elamust täie raha eest. Hea meel on mul Taavi Leoki üle, kes astus hästi esile, visates 12 punkti 100%-lise visketabavusega ning oli ka kaitses hea.“

Timo Oja oli võitjate poolelt kohtumise resultatiivseim 24 punktiga. Võõrleegionärid Edgars Cunda ja Scott Grim toetasid teda 14, Taavi Leok 12 ning Valga uusim täiendus Raitis Grafs 10 silmaga.

TTÜ skoori eest hoolitsesid põhiliselt viis meest. Neist parim oli kaksikduubli teinud Andrew Arnold 18 punkti ja 13 lauapalliga. Kiur Akenpärg lisas 16, Erik Keedus ja Kristjan Makke 13 ning Siim Raudla 10 silma.