"Mõtlesin, et nad on meie vastu ülivõimsad, aga õnneks, nagu tagajärg näitas, polnud tasemevahe midagi erilist. Olnuks meil klapp väheke parem, oleksime võinud võita," rääkis Lill Delfile.

"Aga materjali neil (CSKA-l) on. 12 meest on kõik võrdsed, kuna see materjal on kokku korjatud üle suure Venemaa. Kõige kaugem mängija on sinna toodud Irkutskist (Moskvast 4200 km Mongoolia poole - toim). Kaks meest kuulusid neil kuni 20-aastaste EM-il pronksile tulnud meeskonda, kaks meest on istunud juba euromängus suure CSKA pingi peal ja võtnud osa Venemaa koondise treeninglaagritest."

Lill ise on seisukohal, et noores eas võib korvpallur tegeleda korraga ka kahe asjaga - tudeerida ülikoolis ning mängida korvpalli. CSKA noormängijad on küll ametlikult ülikoolides kirjas, kuid nagu Lillele vestlusest nende peatreeneriga, endise Peterburi Spartaki mängija Andrei Maltseviga mulje jäi, nad koolis kohal eriti ei käi.

"Nad on täielikult klubi poolt ülal peetavad ja valmistavad ennast ette täisprofessionalismiks ja pühenduvad jäägitult korvpallile, mida mina ei pea õigeks. Leian, et noor mees suudab korraga nii õppida kui teha endast spordimees, mida need mängud ka näitasid," lausus Lill.

TTÜ kaotas eilse kohtumise numbritega 70:75, teisipäeval jäädi külalistele alla 72:78.

"Meil jäi puudu kindlusest. Viimane mäng olime 13 punktiga ees ja paar minutit enne mängu lõppu taga vaid ühe punktiga, kuid tänu nende kõvale pressingule me eksisime, nemad kasutasid selle kohe ära ja sealt see vahe tuligi," rääkis Lill, kelle sõnul said tema hoolealused väärt õppetunni just kaitsemängus. "Nende kaitset iseloomustab ääretu tahtejõud. Mehed said sellest ise ka aru. Teine asi on kiiruslik tehnika, mis neil parem oli."