"Kalev/Cramol on põhimehed näidanud väga head mängu. Rocki puhul on kõik peale Sten-Timmu Soku, Vallo Allingu ja Rain Veidemani alt vedanud. Ja kuna nendel meestel on koormus seetõttu väga suur, siis tekibki lõpuks mängus väsimus ja pinge. Rock peab kindlasti midagi taktikas muutma, kuid pealtvaatajana on raske öelda, mis see olla võiks. Treenerid teavad oma mängijate psüühikat paremini. Võibolla peaks optimaalsemalt puhkust andma ja mängus rohkem Allingule alla mängima. Materjaliga on Rockil väga kitsas," kommenteeris Enden Delfi Spordile.

"Rock eksib kaitses tihti. Päris kergelt lastakse vastased korvi alla, nagu näitas Armands Škele teises mängus. Kalev on näidanud selgelt enesekindlamat mängu. Ei tea, kas Rockil tekib ebakindlus eksimustest rünnakul või kaitses."

"Rockil on raske Kalev/Cramot kõigutada. Seni on tartlased pidanud maksimaalselt füüsiliselt pingutama, et midagi korda saata. Samas on nad teinud ka palju rumalaid otsuseid. Pallikaotusted, laua blokeerimise unustamine ja kaitses eksimised ongi need nüansid, mis määravad selliste mängude tulemused."

"Kalev/Cramo on selgelt värskem ja tahtmist täis. Ei ole näha kuskohast Rocki võit veel tulla saaks. Kalev/Cramol on hetkel tõus, Rockil aga mõõn."