Pärnu võitis Valgat lisaajal 104:101, teenides koduses liigas kahe kaotuse kõrvale teise võidu. Delfi esitas Rannulale pärast mängu neli küsimust.

Heiko, õnnesoovid ilusa võidu eest! See oli ilmselt üks sinu treenerikarjääri erilisemaid võite?
Võib nii öelda küll, sest see oli täiesti segane mäng! Minut aega enne (normaalaja) lõppu juhtisime veel kaheksa punktiga, aga siis tegime valesti kõik, mis valesti teha sai. Kõva kogemus igatahes.

Lisaajal tegi Valga kohe alustuseks kuus-null spurdi, aga siis olite jällegi teie need, kes vahe kinni mängisid ja lõpuks ka võidu võtsid.
Poistel oli vahepeal juab tõesti pea maas. Samas pärast Valga kuus-null spurti oli lisaaega veel neli minutit mängija... Ja see on pikk aeg. Au mängijatele, kes sellise mängu enda kasuks pöörata suutsid.

Mis siis lõpuks otsustavaks sai?
Esiteks kindlasti see, et meil on üks mees (üleplatsimehena 32 punkti visanud Darren Warren), kes võib palju eksida, aga otsustaval hetkel ikka tabab. Ja teiseks, mängisime lõpus nelja tagamängijaga ja olime Valgast ehk veidi värskemad.

Eesti korvpallisõpradele valmistas ilmselt kõige enam täna aga rõõmu see, et kolm sinu hoolealust - 18-aastased Norman Käbin, Mihkel Kirves ja Robert Valge - panustasid võitu kokku 33 punktiga.
Ega nad muidu ei mängiks otsustavatel hetkedel, kui neil kahe kõrva vahel kõik korras poleks. Füüsiliselt jäävad nad vahepeal meestega mängides veel teistele alla, aga küll see ka tuleb. Hea, et on sellised noored olemas.