"Mulle päev enne mängu helistas ta agent, ütles, et selline värk, selline pakkumine sellisest kohast. Siis polnud ta veel Davidiga isegi rääkinud," sõnas Tarva mänedžer Madis Šumanov Delfile. "Nad olid nõus ka rahaliselt meile selles olukorras asjad hüvitama, kuna see situatsioon niivõrd järsku tekkis. Selge see, et see on Davidi jaoks samm edasi nii mängutaseme poolest kui ka rahalises mõttes. Me ei hakanud kätt ette panema."

Kreeka klubi Trikalaga liitunud Haughton otsustas pärnakate vastu platsile joosta hoolimata sellest, et üleminek oli juba selge. "Ju ta võttis siis riski enda peale. Meile ütles ta, et on minek, juba enne mängu. Lõpuks tasus see ära nii meile kui talle - ta tegi ju väga korralikud numbrid," kiitis Šumanov. Tõepoolest - 25-aastane ameeriklane vedas 24 punkti ja 13 lauapalliga Tarva tähtsa võiduni.

Rakvere meeskond plaanib oma põhijõule ka peagi asenduse tuua, kelleks on üks varem Euroopas pallinud ameeriklane. "Jah, üks mees on silmapiiril ja loodame ta laupäevaks kohale saada," lisas Šumanov.