Esimene veerandaeg möödus tasavägiselt, mille võitis külalismeeskond Joventut 21:19. Teise veerandaja võitis Vene koduklubi 19:16 ning poolajale mindi kodumeeskonna 38:37 eduseisus.

Pärast poolaega suurendas Gran Ganaria vahet ja viimase veerandaja eel juhiti 51:43. Lõpuks võttis Gran Canaria 83:68 võidu.

Kodumeeskonna resultatiivseim oli 16 punktiga Ondrej Balvin. DJ Strawberry lisas 14 silma. Joventuti poolelt viskasid Marko Todorovic 14 ja Dakota Mathias 13 punkti.

Gran Canaria sai kirja hooaja neljanda võidu kaheksa kaotuse kõrvale. Joventutil on 12 mänguga kuus võitu ja kuus kaotust.

ENNE MÄNGU:

Neljapäeval Siim-Sander Venega koosseisu täiendanud Gran Canaria mängis reedel Euroliigas, kui kodus alistati 95:85 Podgorica Buducnost. Eestlane siis veel debüüti teha ei saanud.

Täna minnakse vastamisi Hispaania kõrgliigas kaheksandat kohta hoidva Divina Seguros Joventutiga. Joventut on kogunud 11 vooruga kuus võitu ja viis kaotust. Herbalife Gran Canarial on kogutud kolm võitu ja kaheksa kaotust. Viimati jäädi 63:87 alla Madridi Realile.

Kohtumine algab Eesti aja järgi kell 20.30.