Siis seisab tartlastel ees FIBA EuroChallenge´i kohtumine Venemaa klubiga Samara Krasnõje Krõlja.

"Janar sai karikafinaalis Kalev/Cramoga löögi vasaku põlve välise külje pihta," selgitas meeskonna füsioterapeut Martin Vahimets. "Tekkis paistetus ja päev pärast mängu võeti põlvest isegi vedelikku välja. Nüüdseks on paistetus taandunud, aga tekkis põletik. MRI uuring näitas, et pindluu peal on kudede kahjustus. Õnneks ei ole see kandev luu ning paari nädalaga peaks probleem taanduma. Koos meeskonnaga pole Talts seni treeninud, võtsime koormuse maha. Praegu teeb ta põhiliselt jalgratast, ujumist ning jõusaalis spetsiaalseid harjutusi," andis Vahimets põhjaliku ülevaate.

Kuna põlvevigastusega on eemal ka Joosep Toome, siis tuleb tartlastel algava aasta kolmes esimeses kohtumises tõenäoliselt hakkama saada kahe pikata. Balti liigas mängitakse 4. jaanuaril võõrsil Pasvalys Pieno žvaigždėsiga, 7. jaanuaril kodus Riia Barons kvartālsiga ja 11. jaanuaril kodus Aktau Caspiy´ga.

Välismeedias spekuleeritud Itaalia klubi Brindisi Eneli huvi Janar Taltsi vastu on endiselt vaid spekulatsioon. Kullamäe sõnul pole temal ühtegi tõsiselt võetavat jutuajamist sellel teemal olnud.