"Väga hea tulemus meile. Kvaliteet kvaliteediks, aga tegime hea alguse ja lõpu. Vahepeal tulid pahad minutid sisse, aga eriti tuleb mehi tunnustada comeback'i eest - võõral väljakul sellisest seisust välja tulla... Respekt neile, kes väljakul olid ja sellele kaasa aitasid!" sõnas Kullamäe pärast FIBA Meistrite liiga 1. eelringi avakohtumist.

"Eraldi ei tahaks kedagi kiitma hakata, sest kõik andsid endast maksimumi, aga tõsi ta on, et Mandelli ja Jõesaare kolmesed olid meile comebackis väga vajalikud. Hea näha, et kogu meeskond võitles lõpuni. Seda sai ka enne mängu ja mängu ajal toonitatud, et ärme seisu vaata, mängime lõpuni ja siis vaatame, mis skoor jääb. Poisid olid tublid ja võitlesid!"

"Peame viigiga rahule jääma. Järgmise mängu võitja pääseb järgmisse ringi, mitte ei pea psühholoogilise mänge mängima ja punktide vahele mõtlema. Tuleb võrdsete meeskondade heitlus. Meie eelis on koduväljak," lisas Kullamäe.

Tartu parematena viskasid Mandell Thomas ja Janari Jõesaar vastavalt 17 ja 13 punkti, Janar Talts toetas neid 11 silmaga. Groningenil tegid paksu pahandust Lance Jeter (18 p), Drago Pasalic (18 p), Chase Fieler (16 p) ja Jason Dourisseau (12 p).

"Peame treeneritega tegema kordusmänguks parema kodutöö eelkõige individuaalses plaanis. Taktikaliselt ei tulnud meile midagi üllatusena - võib-olla vaid paar liikumist -, aga mõne mehe vastu tegutsemises peame targemaks saama. Teinekord jookseb ka rünnak kinni ja rumalate pallikaotustega anname palju ära."

BC Tartu alustab Groningenist koduteed kolmapäeva varahommikul kell 5.30, et kell 10 lennukile jõuda. "Tuleb bussis nii palju kui võimalik puhata. Treenerid jäävad videot vaatama, aga mängijatel soovitan küll kindlasti magada," sõnas Kullamäe, sest kolmapäeva õhtul tuleb meeskonnal end taas trenni vedada.

"Ega kerge pole ka Groningenil, neil oli üle 30 minuti mehi neli tükki. Loodetavasti annavad koduseinad meile lisajõudu."