TÜ/Rocki peatreenerile Gert Kullamäele tegi heameelt viskekindluse leidmine. „Meie poolt oli hea mäng ja mulle tegi rõõmu, et leidsime üles viskerütmi, mis viimases kahes mängus pisut kadunud on olnud,“ sõnas Eesti liigas 11. järjestikuse võidu võtnud Rocki peatreener. "Samuti oli võimalus säästa (Gert) Dorbekut, kellele hüppeliiges ikka pisut valu teeb, ning samuti sai vähem mänguaega Vilmantas Dilys, keda vaevab väike seljavalu.“

TÜ/Rocki resultatiivseim oli 17 mänguminutiga 18 punkti visanud ja kuus lauapalli kogunud Janar Talts. Joosep Toome arvele jäi 14, Timo Eichfussile 13 ning Valmo Kriisale ja Augustas Peciukeviciusele võrdselt 12 punkti. Kuuenda mehena jõudis kahekohalise punktisummani Vincent Simpson 10 punkti ja kuue korvisööduga.

TTÜ poolelt viskas parimana Andrew Arnold 18 punkti. Joonas Järveläinen toetas 13 ning Erik Keedus 12 punktiga, Keedus andis ka seitse korvisöötu.

TÜ/Rockil on nüüd Alexela KMLis kirjas 21 võitu ja üks kaotus ning sellega hoitakse kindlalt tabeli esikohta. TTÜ on 11 võidu ja 13 kaotusega viiendal kohal.