Kullamäega möödunud hooaja alguses sõlmitud kaheaastane leping sisaldas võimalust esimese hooaja lõppedes lepingust väljuda. Tänaseks on jõutud üksmeelele, et kumbki pool lepingut ennetähtaegselt lõpetada ei soovi.

"Klubi usaldas meeskonna minu kätte ka järgmisel hooajal ja võtan selle väljakutse põnevusega vastu," kommenteeris jaanuaris pärast Indrek Visnapuu lahkumist abitreenerist peatreeneriks ülendatud Kullamäe klubi pressiteate vahendusel.

Spordiklubi juhatuse esimehe Andres Liinati sõnul soovitakse jätkata klubi laiema arendamisega. "Võtame kogu klubi korvpallisüsteemi kui ühte tervikut. Sisuliselt sama meeskond teeb seda tööd kolmandat hooaega ja jätkame joont, kus ühelt poolt soovitakse mängida võimalikult kõrgel tasemel ning teiselt poolt kasvatada meeskonnale väärilist järelkasvu," sõnas Liinat. "Gert on läbi ja lõhki korvpalliinimesena näidanud selle töö juures kirge ja õhinat ning seda ootame temalt ka tulevikus."

Tartu Ülikooli korvpallimeeskond soovib tulevasel hooajal mängida kolmes liigas – Eesti meistrivõistlustel, Balti liigas ja Eurosarjas. Balti liiga ja Eurosarja osas selguvad nii liiga formaat, osalevad meeskonnad kui muud asjaolud lähiajal.

Võimalikult heade tulemuste saavutamiseks kõikides sarjades soovitakse lisaks olemasolevatele mängijatele võtta lisajõude välismaalt. Ühtlasi jätkatakse ka suunda, kus meeskonna tegemistesse kaasatakse ka noori mängijaid, kellel on potentsiaali mängida Tartu meeskonna eest rahvusvahelisel tasemel.

Kuna seoses kolmes sarjas osalemisega kaasnevad ka suuremad kulud, siis tegeletakse aktiivselt esindusmeeskonna tulubaasi suurendamisega.