TTÜ spordihoones peetud kohtumine püsis tasavägisena kuni esimese veerandaja paari viimase minutini, kui Joosep Toome kaugvise pani aluse TÜ/Rocki 10:2 spurdile ning tartlased võitsid veerandaja 25:17. Teise veerandajaga tegi TÜ/Rock sisse 20punktilise vahe ja väga heas viskehoos oli Vinny Simpson – avapoolajaga tabas ta neli kaugviset ja kogus 16 punkti.

Teist poolaega alustas TÜ/Rock kahe kaugviskega ning veerandaja skoorimisraskus kandus Simpsonilt üle Augustas Peciukeviciusele, kes tõi veerandajaga 12 punkti. Enne neljandat veerandaega juhtis TÜ/Rock 62:40.

Viimase veerandaja alguses läks kuumaks Valmo Kriisa käsi ning tema kaks järjestikkust kaugviset hoidsid Rocki gaasi põhjas ja meeskond kirjutas järjestikku viienda võidu tabelisse tulemusega 80:57

Rocki peatreener Gert Kullamäe: "Olime mänguks valmis ja mehed suutsid ennast kokku võtta ja mängida ilusa mängu. Raske seeria sai läbi, kolm mängu kolme päevaga ja meeskond pidas enamvähem vastu. Väikesed kaod on – Tanelile teeb selg pisut liiga ja Marekul ning Janaril põlved vähe valusad, aga loodame, et midagi tõsist pole. Homme on puhkepäev ja reedel hakkame jälle valmistuma tähtsateks mängudeks."

Taas oli TÜ/Rockil heas hoos tagamängijate sektsioon. Kaheksast katsest viis kaguviset tabanud Vinny Simpson kogus resultatiivseimana 23 punkti. Augustas Peciukevicius sekundeeris 18 punkti ja viie korvisööduga. Timo Eichfussi arvele jäi 12 ja seitse lauapalli. TÜ/Rock oli mängul kümne mehega, sest vigastuse tõttu on väljas Gert Dorbek ja eilsel Rapla mängul toimunud inetu intsidendi tõttu pidi ühemängulist karistus kandma ka Vilmantas Dilys.

TTÜ parim oli Kiur Akenpärg 16 punkti ja kolme resultatiivse sööduga. Jaan Puidet oli 10 punkti ja seitsme lauapalliga lähedal kaksikduublile.